Ontdek onze betaalbare expertise in nalatenschapsafwikkeling

Kosten

 

Tijdens ons kosteloze kennismakingsgesprek nemen we de tijd om uw specifieke situatie te bespreken en krijgt u een helder beeld van de omvang en samenstelling van uw nalatenschap. Als specialisten in nalatenschapsafwikkeling hebben wij efficiëntiewinst behaald, waardoor wij u niet alleen persoonlijke aandacht bieden die u verdient, maar tevens kostenvoordelen kunnen aanbieden.

Ons gespecialiseerde team biedt een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het afhandelen van nalatenschappen. In tegenstelling tot traditionele notariskantoren, zijn wij enkel toegewijd aan het soepel afhandelen van nalatenschappen. Hierin hebben wij ons gespecialiseerd, wat resulteert in aanzienlijke besparingen voor onze klanten.

Legates hanteert een uurtarief van €125,- exclusief 21% btw. Dit tarief, dat lager ligt dan veel notariële uurtarieven, is transparant en dekt onze gespecialiseerde dienstverlening. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos. Hierbij benadrukken wij dat onze tarieven geen betrekking hebben op mogelijke kosten van derde partijen. Bovendien bieden wij flexibele betalingsstructuren, waaronder vaste bedragen en no cure no pay, om aan verschillende behoeften te voldoen en de afwikkeling van uw nalatenschap betaalbaar te maken. Onze specialisatie in nalatenschapsafwikkeling zorgt niet alleen voor effectiviteit, maar ook voor aanzienlijke kostenbesparingen in vergelijking met algemene notariële dienstverlening.

Neem contact op voor een gratis inventarisatiegesprek.

Telefoonnummer

085-0410758

E-mail

Info@legates.nl